Sorteringsanlæg fra Maximus – driftsikker topkvalitet

Vil du maksimere din rentabilitet og reducere driftsstop til et absolut minimum? Så anbefaler vi at investere i et Maximus sorteringsanlæg. Vores maskinværksted har hovedsæde på Amager ved Sjælland, forhandler vi hos KCS et bredt udsnit af højeffektive kvalitetsprodukter fra Maximus – yderst velegnede til mange års tro tjeneste.

Maksimal power på driften

Maximus er den førende producent af knuse- og sorteringsanlæg med maksimal ydeevne – i en kvalitet uden sidestykke. De udbyder forskellige typer anlæg, som kan bruges til en til en bred vifte af applikationer.

Sammensat af kvalitetskomponenter

​Maximus Crushing & Screening blev grundlagt i 2004 og har hovedkontor i Coalisland, Nordirland. Deres produktsortimentet af knuse- og sorteringsanlæg er udelukkende konstrueret i materialer og komponenter af højeste kvalitet. Det gør deres produkter særdeles robuste, pålidelige og lette at vedligeholde. Virksomheden har et verdensomspændende kundebase og har markeder i hele Storbritannien, Europa, Rusland, Australien, Amerika, Saudi-Arabien, Oman og Pakistan.

Hør mere om priser på vores Maximus sorteringsanlæg

Vores professionelle team har mere end 30 års erfaring fra entreprenørbranchen at trække på, når vi vejleder og hjælper vores kunder med at vælge det rette udstyr.

​Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler om Maximus knusere og sorteringsanlæg, så kontakt os hos KCS. Du kan ringe til os på telefon 32 62 04 90, eller du kan skrive en e-mail til os på jk@kcs.dk. Du kan også udfylde vores formular til højre.

Sorteringsanlæg | KCS | Komi Contractor Supply ApS