HKS Tiltrotator

KCS er stolte samarbejdspartnere af HKS Tiltrotator. HKS er en tysk virksomhed som arbejder med hydrauliske roterende drev.

HKS Dreh-antriebe GmbH er en af de førende internationale producenter af roterende drev og del-drejningsmotorer. HKS-serien tilbyder individuelle løsninger med kompakte og kraftfulde designs. Der kan komme op på 250.000 Nm drejningsmoment og 1500° drejevinkel til alle anvendelsesområder og industrier. De laver innovative produkter, der kan anvendes på forskelige anvendelsesområder og som kan tilpasses den individuelle kundes ønske og løsning. I 50 år har HKS Dreh-antriebe GmbH udviklet, designet, produceret og solgt hydrauliske og pneumatiske kompakte drev til roterende og drejelige masser – som accelereres, bremses, præcist placeres og holdes, til kunder fra en lang række industrisektorer – og det på verdensplan.

KCS kan hjælpe dig med Tiltrotator​

KCS forhandler specifikt med tiltrotator i Danmark, så hvis du er interesseret i at vide mere, om vores ydelser, og hvad vi kan tilbyde dig? Eller sidder du inde med nogle spørgsmål? Så kan du med fordel kontakte os på mobil nummer: 3262 0490 eller send os en e-mail på kcs@kcs.dk

 

Hvis du skulle have interesse i at se eller læse mere om Komi Contractor Supply ApS så kan du læse mere om virksomheden her: Om Os. Du kan også se og læse vores referencer fra tidligere kunder!

Tiltrotator | KCS | Komi Contractor Supply ApS