Profil

Maskinværksted i København

Vi udfører alt inden for service og reparationer af entreprenørmateriel, samt alt i smedearbejde. Derudover kører vores servicebiler gerne ud til kunden og servicerer eller reparerer på stedet – 24 timer i døgnet! Vi er dit maskinværksted i København! Vi byder dig velkommen som kunde!

Lang erfaring med service og reparationer af entreprenørmateriel

Vi tilbyder 30 års erfaring med eget værksted centralt beliggende i København. Vi fokuserer på kvalitet og hos os er en aftale en aftale.

KCS blev etableret i slutningen af 2006 af Jørgen Komi. Det var fundamentet til overtagelse af entreprenørværkstedet og alle medarbejdere, der tidligere var ejet af RGS90. På værkstedet udfører vi en lang række af reparationer på entreprenørmaskiner og lignende. Her er du sikker på at dine maskiner bliver repareret med fokus på kvalitet og at reparationen således holder lang tid frem.

Den perfekte bemanding af maskinværksted i København

Hele teamet bag KCS har langt over 30 års erfaring i entreprenørbranchen – vi er stolte af vores professionelle team. Det består både af mekanikere og smede, en værkfører og lærlinge. Vi sørger altid for at være ajour med den nyeste udvikling og sikrer at alle vores medarbejdere bliver efteruddannet i tråd med udviklingen.

Vi gør alt hvad vi kan for at gøre vores mange kunder glade og tilfredse

Vi sætter kvalitet i højsædet og hos os er alle kunder lige vigtige – store som små. Vi arbejder fleksibelt og har 24 timers service – så vi kan sørge for kundens maskiner altid kører…
Vores service tilpasses dine behov – og vi leverer altid kvalitet til aftalt tid.

maskinværksted i københavn

 

Kontakt os for mere information