Proventia – Partikelfiltre

Den billigste løsning kan hurtigt blive den dyreste … Når du vælger at købe og/eller få monteret dit partikelfilter hos KCS, er du sikker på, at få det bedste produkt og den bedste service. Hos os får du kun kvalitet og det er som regel billigere i sidste ende, når produktet er holdbart og driften er stabil.

Vi rådgiver dig til den rette løsning og partikelfiltre for dig

PROVENTIA er et af markedets førende mærker indenfor partikelfiltre. Derfor har vi valgt PROVENTIA til vores kunder – så er vi sikre på kvaliteten er i top.​

Proventia er en teknologivirksomhed, der opererer på det globale markedet. De tilbyder løsninger og tjenester til motor-, maskin- og køretøjsindustrien, for at kunne bekæmpe klimaforandringerne og dermed også hjælpe med at løse det globale luftforureningsproblem, der er verden over.

De tilbyder unikke modulære testcentre til bilindustrien til udvikling og test af elektriske og hybride køretøjer, deres drivlinjer og batteripakker. De udvikler og fremstiller systemer og komponenter, der forbedrer energieffektiviteten og bæredygtigheden af drivlinjer i tunge maskiner og køretøjer. Disse løsninger inkluderer state-of-the-art udstødningsefterbehandlingssystemer, termiske isoleringskomponenter og elektriske drivaggregatkomponenter og batterier.

Partikelfiltre | KCS | Komi Contractor Supply ApS

Er du interesseret i at vide mere? Eller sidder du inde med nogle spørgsmål? Så kan du med fordel kontakte os på mobil nummer: 3262 0490 eller send os en e-mail på kcs@kcs.dk