Reservedele til entreprenørmaskiner

Vi sørger altid for at være ajour med den nyeste udvikling og vi sikrer, at alle vores medarbejdere bliver efteruddannet i tråd med udviklingen. Dette inkluderer blandt andet reservedele til entreprenørmaskiner så som: Volvo, Caterpillar, Komatsu, Hydrema, Doosan, Takeuchi, samt til knusere/sorterværker, doppstat, nordberg, sandvik mfl.

​Alt indenfor reservedele til entreprenørmaskiner

KCS er leveringdygtige i alle reservedele, så alle slags maskiner bliver repareret med de rigtige reservedele. Vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre vores mange kunder glade og tilfredse, hvad end du skal bruge reservedele til minigraver, eller et meget større maskineri.

Slidstål

KCS har ene-forhandling af Miilux slidstål. Vi kan leverer stålet som skær, hele plader eller efter mål.
Miilux stål er hårdt slidstål fra (450/450) og er et af markedets absolut bedste kvaliteter.

Vi er også leveringsdygtige i skudsikkert stål – som Miilux producerer – markedets sikreste.

Tænder og sliddele

Vi leverer komplet Combiparts, Esco, Cat system – de 3 mest brugte tænder. Samt tænder til alle typer knuseanlæg / skovmaskiner / asfaltfræsere.

Undervognsdele

Vi leverer alt indenfor undervogndele. Herunder skoplader, underruller, overruller, båndstrammer, forhjul, og kædehjul
Uanset om du har Volvo, Caterpillar, Komatsu, Hitachi… vi reparerer alle mærker og typer maskiner.

Motorer

Vi leverer filtre, startere, generatorer, kompletleje sæt, krumtap, knastaksler, kort sagt alt til en diesel motor – uanset hvilket mærke.

Vil du vide mere ring til os på:
Telefon: 32 62 04 90

Hydraulikslanger m.m.

Alle typer hydraulikslanger er vi leveringsdygtige i – lige fra 1/4” – 1,0”. Styrken på slangerne leverer vi efter dit behov.

Er du interesseret i at vide mere om vores reservedele til entreprenørmaskiner? Eller sidder du inde med nogle spørgsmål? Så kan du med fordel kontakte os på mobil nummer: 3262 0490 eller send os en e-mail på kcs@kcs.dk

Reservedele til entreprenørmaskiner | KCS | Komi Contractor Supply ApS