Har du nogle spørgsmål, så ring

Telefon: 32 62 04 90

Stenknuser sælges, repareres og udlejes

​​​​Vi sælger og udlejer mobile knusere af mærket RM Rubble Master, men vi reparerer alle mærker. Vi fører RM Rubble Master, fordi vi mener, at der er tale om højtydende stenknuser, som repræsenterer det bedste inden for kompakt knusning.

Vores stenknuser bryder op til 250 tons i timen

​Den mobile stenknuser fra Rubble Master vejer blot 29 tons, men de kan bryde op til 250 tons i timen, hvor de nemt behandler forskelligartede materialer som beton, murbrokker, asfalt og natursten. De kan med andre ord knuse alle mineralske materiale i høj kvalitet, og det sker direkte på stedet og i et enkelt trin.

​Det dieselelektriske drev på stenknuser fra Rubble Master reducerer samtidig driftsomkostningerne med op til 30 %, og den specialdesignede knusehammer sikrer ikke blot en høj kapacitet, men sikrer endvidere homogent korn i høj kvalitet, og den kan endda bruges med det samme.

Rubble Master er med andre ord en kompakt stenknuser, der tilbyder omkostningseffektive løsninger. De er samtidig alsidige i brug. Derfor er de rentable for både små og store virksomheder af enhver art.

Hør mere om RM Rubble Master

Kontakt gerne os hos KCS på Sjælland, hvis du har brug for at købe eller leje en RM Rubble Master, eller hvis du allerede har en stenknuser af samme eller et andet mærke, der skal serviceres eller repareres. Du kan ringe på telefon 32 62 04 90 eller skrive til jk@kcs.dk for at aftale nærmere eller for at få flere oplysninger.​​

Firmaoplysninger​

KCS

CVR: 30090012

Kontaktoplysninger

Telefon: 32 62 04 90

E-mail: jk@kcs.dk